Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Sunday, July 22, 2012

Seria SANGE ALBASTRU de Melissa de la Cruz


Sange Albastru (Sange Albastru #1)


„Toti cei carora le plac cartile cu vampiri se vor indragosti de Sange Albastru. Melissa de la Cruz creeaza o lume perfect credibila si fascinanta. Romanul este un captivant mister supranatural, ce se deruleaza intr-un ritm alert.” - Lynne Ewing, autoarea seriei Daughters of the Moon

In mijlocul familiilor din elita newyorkeza se ascunde o societate secreta de americani celebri ai caror stramosi au ajuns in Lumea Noua calatorind pe corabia Mayflower. Membrii acesteia sunt puternici si bogati - si, in realitate, nu sunt fiinte umane. Sunt cei cu Sange Albastru, un stravechi grup de vampiri. Schuyler Van Alen nu s-a integrat niciodata la Duchesne, o scoala particulara de prestigiu din New York. Prefera sa poarte haine lalai si vintage in locul toaletelor de la Prada si perlelor afisate de colegele ei; in plus, locuieste impreuna cu bunica sa, o persoana retrasa, intr-o vila in care mai razbate inca fastul vremurilor de odinioara. Schuyler este o singuratica... si este fericita asa. Dar cand implineste cincisprezece ani, viata i se schimba dramatic. Isi descopera un intreg mozaic de vene albastre pe brate si incepe sa aiba pofte nebanuite... de a devora carne cruda. Pe de alta parte, moartea misterioasa a unei colege de la Duchesne ii bantuie gandurile. Şi ce este si mai ciudat, Jack Force, cel mai popular baiat din scoala, dintr-odata pare a fi interesat de ea. Schuyler vrea sa afle ce secrete ascund cei cu Sange Albastru. Dar nu cumva pericolul o pandeste si pe ea?



Bal Mascat (Sange Albastru #2)


„Impletind umorul subtil cu detaliile rafinate ale vietilor celor fabulosi si insetati de sange, De la Cruz ne propune o conceptie asupra vampirilor foarte diferita de traditionalii demoni care se tem de tarusii infipti in inima.” – Booklist
„O privire iscoditoare, ca de voyeur, aruncata spre vietile magnatilor din Manhattan – care, intamplarea face, sunt chiar vampiri.” – Kirkus Reviews
Schuyler van Alen doreste o explicatie legata de misterioasele morti care au avut loc in radurile tinerilor vampiri. Impreuna cu Oliver, cel mai bun prieten al ei, Schuyler calatoreste in Italia cu speranta de a-l gasi pe singurul om care o poate ajuta – bunicul ei. Intre timp, la New York, pregatirile sunt in toi pentru Balul Celor Patru Sute, o petrecere exclusivista gazduita de cei mai bogati, puternici si neumani – o gala a celor cu sange albastru. Dar adevaratele pericole apar la after-party, un bal mascat organizat de sireata Mimi Force. O revelatie, ascunsa in spatele mastilor, va schimba cursul destinului unui tanar vampir pentru totdeauna.
Plin de glamour, suspans si folclor cu vampiri, acest al doilea episod din saga Sange Albastru isi va lasa cititorii insetati sa afle mai mult.



Revelatii (Sange Albastru #3)


Mostenirea sangelui lui Schuyler Van Alen tocmai a fost pusa la indoiala: face ea parte dintre cei cu Sange Albastru, sau prin vene ii curge sinistrul Sange Argintiu? In vreme ce controversa se adanceste, Schuyler este abandonata in casa familiei Force, sub acelasi acoperis cu Mimi Force, rivala ei cea vicleana, si cu Jack Force, dragostea sa interzisa.
Dar cand stravechea temnita a unui demon puternic este distrusa de cei cu Sange Argintiu in Rio de Janeiro, Strabunii cu Sange Albastru au nevoie de Schuyler de partea lor. Miza e mare si batalia sangeroasa; iar acum Schuyler trebuie sa aleaga intre datorie si pasiune, intre dragoste si libertate.
Romantism, glamour, credinte vampiresti, toate se impletesc in mult asteptatul volum al treilea din saga Sange Albastru a Melissei de la Cruz.


Puteti cumpara seria de pe Leda.roLibris.ro si Elefant.ro 

0 comments: