Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Tuesday, July 31, 2012

Trei colectii cu 35% reducere


Colectia Babel - O intoarcere la literatura, dincolo de invalmaseala limbilor, diversitatea ideilor si anvergura proiectelor. O aventura spirituala ce il proiecteaza pe cititor asupra propriei sale existente, cu constiinta primenita, imbogatita de gratia povestirii.
Editura Nemira va ofera saptamana aceasta cartile din colectia Babel cu o reducere de 35%.Va propunem in colectia Yorick cele mai importante si mai frumoase lucrari care s-au scris de cand primul actor a pasit pe scena si pana astazi.

Editura Nemira va ofera saptamana aceasta cartile din colectia Yorick cu o reducere de 35%.

Oferta este valabila in perioada 31 iulie - 6 august si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.Adresata atat istoricilor, cat si publicului larg, Byzantivm ofera sansa de a cunoaste lumea bizantina intr-o maniera obiectiva, eliberata de prejudecatile inca dominante in spatiul romanesc.
Editura Nemira va ofera saptamana aceasta cartile din colectia Byzantivm cu o reducere de 35%
Oferta este valabila in perioada 31 iulie - 6 august si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.Nu ti-ai precomandat inca editia paperback a cartii Dansul dragonilor, de George. R. R. Martin?

Inscrie-te acum pe lista de precomenzi pentru a beneficia de reducerea speciala de 30%!

Oferta este valabila pana la data de 1 septembrie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.


0 comments: