Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

RED HAIR ANGEL


***

Red Hair Angel este povestea Cassandrei, o adolescenta de 17 ani, cu parul rosu ca focul, care la ceva timp dupa moartea, aparent intamplatoare, a mamei sale, se duce sa locuiasca cu tatal ei si sotia acestuia, la marginea orasului New York, intr-un cartier aparent linistit.

Viata ei se schimba radical, imediat ce-l intalneste pe Bishop. O singura atingere este suficienta sa dezlantuie cosmarul ce statea ascuns in existenta secreta a Cassandrei. Cosmarul pentru care a luptat odata, sa-l ucida, intr-o alta viata, insa care se pare ca a invins-o, incepe s-o urmareasca din nou. O singura atingere este suficienta sa descatuseze amintirile vietilor ei, amintirile ei cu Bishop, amintirile care ii dezvaluie ca poate muri definitiv, in orice moment.

Incepe o lupta contracronometru pentru supravietuirea intr-o lume fantasy-distopica, actiunea fiind plasata undeva in jurul anilor 2050-2060. Singura sansa de reusita, sunt puterile neobisnuite ale Cassandrei, ultima de sange pur din neamul ei, Carminii, ultima care-i poate salva pe semenii ei. Singura care poate indeparta pericolul iminent pe care-l reprezinta Damascii.

***

2 comments:

IULIANA said...

Mi-a placut povestea ta! Esti foarte talentata!:)

mayabijoux said...

Ma bucur ca iti place! :*