Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Friday, July 27, 2012

Super-reduceri de weekend!


Introduceti textul "iulie2012" in campul "COD PROMOTIE" din cosul dvs. de cumparaturi pentru a profita de REDUCEREA DE 50% la cartile Nemira achizitionate.

Daca sunteti nascuti in luna iulie, profitati de ocazia oferita de Nemira pentru a primi REDUCEREA de 50% la orice comanda de carti publicate in print de Editura Nemira.

Oferta este valabila in perioada 27-31 iulie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.George R.R. Martin reuseste prin operele sale sa acopere o arie foarte mare a fictiunii. Numeroasele sale nuvele SF premiate international si maiestria ce sta la baza seriei fantasy "Cantec de Gheata si Foc" l-au transformat pe George R.R. Martin intr-un autor de succes al zilelor noastre. 

Achizitioneaza weekend-ul acesta cartile semnate George R. R. Martin cu o reducere de 40%

Oferta este valabila in perioada 27-30 iulie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.Intr-un viitor post-apocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odata ca America de Nord, douazeci si patru de adolescenti sunt rapiti de langa familiile lor si aruncati intr-o lupta pe viata si pe moarte, televizata in direct si urmarita cu frenezie. Doar unul dintre ei se va intoarce acasa, faimos, bogat si... viu. Cine va castiga cursa nebuna pentru supravietuire?

Achizitioneaza weekend-ul acesta titlurile ce alcatuiesc trilogia Jocurile Foamei cu o reducere de 40%.

Oferta este valabila in perioada 27-30 iulie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.


Oferta Hardcover continua in weekend, oferindu-ti o reducere speciala de 35% pentru cele peste 70 de titluri publicate in format de colectie hardcover.

Oferta este valabila in perioada 23-29 iulie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere. 

0 comments: