Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Monday, July 16, 2012

Nu ratati maine cu revista Bravo HOLLYWOODUL E CA UN LICEU DE FIŢE de Zoey Dean


HOLLYWOODUL E CA UN LICEU DE FIŢE de ZOEY DEAN, ediţie de buzunar distribuită pe data de 17 iulie cu revista Bravo

O poveste amuzantă şi surprinzătoare despre o tânără atrasă irezistibil de mirajul Hollywoodului – va reuşi ea să se impună ca un personaj remarcabil în această lume magică a triumfurilor trecătoare?
Taylor Henning are douăzeci şi patru de ani şi tocmai a primit jobul visurilor sale: asistentă la un important studio cinematografic. Răutăcioşi, colegii ei încep imediat s-o submineze, iar ea înţelege că zicala „Hollywoodul e ca un liceu de fiţe” este cum nu se poate mai adevărată. Însă la şcoală Taylor nu se pricepuse prea bine să-şi facă prieteni. Aşadar, cum ar putea acum să se descurce în lumea intrigilor?
Face cunoştinţă cu dezinvolta Quinn – o adolescentă de şaisprezece ani, fiica şefei sale – şi are o revelaţie: poate că această “regină a stupului de albine” o poate învăţa cum să răzbească în industria filmului. Quinn o ia sub aripa ei ocrotitoare şi, curând, Taylor înregistrează primele victorii împotriva principalei sale rivale, Kylie. Însă în momentul în care Quinn o sfătuieşte să-i fure iubitul lui Kylie, se întâmplă un lucru neprevăzut în scenariu: Taylor se îndrăgosteşte de el. Va reuşi ea să se comporte ca o fată rea, ca să obţină ce-şi doreşte?

„Distracţie maximă!” New York Daily News
„Nostimă şi captivantă, o lectură perfectă pentru cei pasionaţi de culisele Hollywoodului.” Booklist


0 comments: