Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Wednesday, October 24, 2012

Saga Dune este acum completa


Saga Dune este acum completa!

Deseori citata ca reprezentand cea mai vanduta serie S.F. din istorie si considerata de multi drept cea mai buna opera a genului, cea mai cunoscuta opera a respectatului autor american Frank Herbert a castigat Premiile Hugo si Nebula, a fost adaptata pentru marele si micul ecran, a dat nastere unui numar impresionant de continuari, prequeluri, banda desenata si lucrari ale fanilor si sta la baza unei longevive si apreciate serii de jocuri computerizate, precum si a multiple jocuri de masa, de carti si role-play.

Servind ca sursa de inspiratie pentru nenumarate universuri fictive din cinematografie, literatura sau jocuri, si publicata in peste 19 limbi, influenta Dune asupra fictiunii mondiale - si chiar a non-fictiunii - este inestimabila si demna de respect.

Combinand elemente de Fantasy, Hard Science-Fiction, futurologie, religie, politica si mitologie, universul Dune reuseste sa fie credibil, convingator, antrenant si de o profunzime greu de egalat, facand din Saga Dune un Space Opera exemplar.

"Cel mai important roman S.F. din toate timpurile. Este convingator, puternic, genial".
Robert A. Heinlein

Te-am convins? Fan S.F. sau nu, sigur ai auzit de Dune, una dintre cele mai bune serii Science Fiction.

Pentru fanii Dune, dar si pentru cei care vor sa descopere universul plasat intr-un viitor indepartat al omenirii, Nemira a pregatit o super promotie: 40% reducere pentru volumele seriei Dune.


Oferta este valabila pana la data de 29 octombrie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.Ca sa te poti bucura din plin de reducerea de 20% pentru Noutatile Nemira si de promotia speciala de 40% reducere pentru intreaga Saga Dune, iti oferim suplimentar si transportul gratuit pentru orice comanda in valoare de peste 59 RON efectuata in aceasta saptamana.

Oferta este valabila pana la data de 29 octombrie si se aplica doar comenzilor cu plata prin ramburs.

5 comments:

Sabryy said...

Nu am citit nici una din cartile astea.:(

Anca said...

Idem Sabryy. :( Pacat, par foarte interesante.

ioana alexandra said...

n-am citit saga Dune si sincer nu ma atrage. prefer alt gen de carti

Cristinab said...

am auzit ca e foarte buna seria. sper sa mi-o achizitionez si eu intr-o buna zi. e destul de scumpa, oricum :)

Nastya Paun said...

si eu imi doresc Dune.:(