Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Monday, October 8, 2012

In the Spotlight #3 Seria GEORGINA KINCAID de Richelle Mead


Tristeti de Sucub (Georgina Kincaid #1)


Georgina Kincaid este sucub – adică un demon sexy şi plin de glamour, care seduce muritorii şi le absoarbe energia. 
Deşi aparent să fii sucub pare ceva spectaculos, Georgina nu poate avea o viaţă amoroasă normală, căci asta ar însemna să facă rău celor doi bieţi muritori de care se simte atrasă, scriitorul Seth Mortensen şi fermecatorul Roman. 
Dragostea trece însă pe locul secund atunci când în lumea nemuritorilor din Seattle se iveşte o ameninţare: vampiri şi drăcuşori deopotrivă sunt atacati, iar Georgina, investigând de una singura, descoperă existenţa unor creaturi respinse atât de rai, cât şi de iad, şi care vor să se răzbune...


Nopti de Sucub (Georgina Kincaid #2)


DRAGOSTEA E UN LUCRU DUREROS şi nimeni nu ştie asta mai bine decât Georgina Kincaid. 
Dacă numai îl sărută pe Seth Mortensen, scriitorul timid, sexy şi incredibil de talentat cu care are o relaţie, îi absoarbe energia. Georgina e sucub, un demon care îşi ia forţa din plăcerea bărbaţilor. 
E adevărat, capacitatea de a-şi schimba aspectul şi avantajul nemuririi sunt grozave, şi da, Georgina e cea care a ales să intre în rândurile slujitorilor iadului cu multe secole în urmă. Dar nu pare deloc cinstit ca o demoniţă al cărei scop în viaţă este seducţia să nu se poată bucura de pasiune alături de singurul muritor care o cunoaşte şi o acceptă aşa cum este...

Vise de Sucub (Georgina Kincaid #3)


Senzualitatea debordantă este marea ei armă.
Georgina Kincaid, sucubul responsabil cu zona Seattle, e bântuită de vise stranii, vise din care dimineaţa se trezeşte secătuită de energie, deşi se pune din nou pe picioare cu o mulţime de aventuri de-o noapte. Hotărâtă să afle ce se petrece, îşi uneşte forţele cu cele ale îngerilor şi demonilor din tainica lume supranaturală a oraşului Seattle pentru a afla adevărul.
Patimi de Sucub (Georgina Kincaid #4)

PATIMA ATINGE COTE MAXIME…
Georgina a fost un sucub foarte, foarte rău… 
Dar în ultima vreme, din cauza despărţirii de scriitorul de succes Seth Mortensen, a devenit atât de nesuferită, încât Jerome, arhidemonul zonei Seattle, decide să o „detaşeze” trimiţând-o unui rival – dar şi punând-o să joace rolul de spion pentru el. 
Exilul în Nordul îngheţat – mă rog, în Vancouver – şi faptul că îl lasă pe Seth în braţele noii lui iubite sunt destul de greu de suportat. Apoi, Jerome este răpit şi, în mod misterios, toţi nemuritorii din subordinea lui îşi pierd puterile. Iar Georgina, mai nou muritoare, trebuie să-şi salveze şeful şi să afle cine i-a jucat pe degete – altfel se va dezlănţui iadul pe pământ...

Taine de Sucub (Georgina Kincaid #5)


SEDUCŢIA ARE O LATURĂ ÎNTUNECATĂ…
Georgina Kincaid deţine puteri extraordinare. Nemurirea, seducţia, capacitatea de a adopta orice formă umană sunt o joacă de copii pentru un sucub ca ea.
Însă e cu totul altceva să ajute la organizarea nunţii fostului ei iubit. Georgina nu este sigură ce e mai rău: faptul că Seth se căsătoreşte cu o altă femeie sau că ea trebuie să colinde tot oraşul Seattle ca să probeze rochii de domnişoară de onoare…
Şi totuşi, adevărata ameninţare o reprezintă forţa misterioasă care-i bântuie gândurile şi încearcă să o ademenească pe un tărâm de dincolo.
Iar Georgina ştie că mai devreme sau mai târziu va fi prea slabă ca să i se mai poată împotrivi…


1 comments:

natașa said...

Richelle Mead este o autoare grozava. Cu siguranta seria este magnifica.