Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Tuesday, October 9, 2012

40% reducere pentru cele mai bune carti SF si Fantasy


De douazeci de ani, Nautilus propune cititorilor sai toate numele mari ale literaturii SF & Fantasy, rasplatite cu cele mai reputate premii literare ale genului. Daca imaginatia are totusi granite, fiti siguri ca fiecare volum le va impinge si mai departe!
Profita saptamana aceasta de reducerea de 40% pentru cele mai bune titluri SF si Fantasy - cartile colectiei Nautilus.Nu uita sa sarbatoresti alaturi de noi Octombrie Luna Verde la Nemira!
Pentru ca ne pasa de natura si de bogatiile tarii noastre, din aceasta toamna, Nemira devine partener activ al Asociatiei MaiMultVerde . Urmatoarea campanie de plantare MaiMultVerde va include copacii donati de catre Nemira din achizitiile de carte ale cititorilor sai. Altfel spus, pentru ca alegeti sa cititi, Nemira va face cadou un copacel, in efortul nostru comun de a salva padurile Romaniei si de a incuraja reimpaduririle!

Voi intrati pe nemira.ro , toata luna Octombrie, iar la orice cumparaturi de peste 100 de lei, Nemirava dona 10 lei pentru plantarea unui copacel in cadrul campaniei "Fa cadou un copac!".

0 comments: