Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Tuesday, October 30, 2012

Grabeste-te! Prinde promotiile Nemira!


Editura Nemira te invita sa descoperi cei mai interesanti autori contemporani, precum Julian Barnes, John Banville sau John Barth, cu o reducere de 35% pentru titlurile din cadrul colectiei Babel .

Cauta adevaruri si explicatii in Sentimentul unui sfarsit , experimenteaza dinamica textelor in Pulssi invinge-ti temerile in Nimicul de temut .


Oferta este valabila pana la data de 5 noiembrie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.


"Teatrul nu este viata in miniatura, ci viata marita enorm, viata exagerata infiorator". H.L. Mencken

Te invitam pe scena, in fascinanta lume a teatrului, unde povestile asteapta sa prinda viata! Nemira iti ofera 35% reducere la colectia Yorick si "cele mai importante si mai frumoase lucrari care s-au scris de cand primul actor a pasit pe scena si pana astazi".

George Banu, Zeami, Peter Brook si Eugenio Barba sunt doar cativa dintre autorii Yorick, pe care Nemira te invita sa ii descoperi.


Oferta este valabila pana la data de 5 noiembrie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.


Editura Nemira iti ofera o reducere FLASH!

De marti, 30 octombrie, ora 10:00 si pana ziua urmatoare la aceeasi ora poti cumpara antologia de povestiri post-apocaliptice Taramurile pustiite, coordonata de John Joseph Adams, cu o reducere de 40%.Au mai ramas doua zile in care iti poti speria prietenii si castiga premii surpriza de Halloween!

Inscrierile sunt deschise pana la data de 31 Octombrie.


Mai sunt doua zile in care poti fi nasul de botez al unui copacel. Comanda carti in valoare de de minim 100 de ron si lasa-ne in campul de comentarii numele pe care vrei sa i-l pui.

Pe toata durata lunii Octombrie, la orice cumparaturi de peste 100 de lei, Nemira va dona 10 lei pentru plantarea unui copacel in cadrul campaniei "Fa cadou un copac!".


4 comments:

ioana alexandra said...

wow ce de reduceri si promotii!!!

Nastya Paun said...

m-am inscris pe blogulcolectionarului.intr-adevar sunt promotii foarte bune!!

Sabryy said...

eu una nu prea citesc Nemira.

Sabryy said...

A fost tare clipul ala.:)