Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Saturday, September 1, 2012

Recenzie Jurnalele lui Stefan - SETE DE SANGE de L. J. Smith


Avand la baza serialul de televiziune de mare succes inspirat de seria de romane semnate de L.J. Smith, Jurnalele lui Stefan dezvaluie adevarul despre ceea ce s-a petrecut in realitate intre Stefan, Damon si Katherine… si cum a debutat triunghiul amoros din Jurnalele Vampirilor.

Cand prima lui dragoste, Katherine, il transforma in vampir, Stefan Salvatore isi vede lumea – si sufletul – distruse. Acum, el si fratele sau, Damon, sunt nevoiti sa fuga din orasul natal, unde risca sa fie descoperiti… si nimiciti.

Cei doi frati se indreapta spre New Orleans, cautand un adapost sigur. insa orasul este mai periculos decat si-ar fi inchipuit vreodata, deoarece este plin de vampiri… si de vanatori de vampiri. Oare viata vesnica a lui Stefan va fi blestemata pentru totdeauna?

PAREREA MEA

Acest secund volum al seriei Jurnalele lui Stefan, mi-a placut mai mult decat primul, mult mai mult, pentru simplul fapt ca ne este dezvaluita o fata mai intunecata a lui Stefan. Si pentru ca am aflat mai multe lucruri decat in anteriorul.

De aceasta data, am aflat in ce circumstante a aparut Lexi in viata lui si a lui Damon, ceea ce m-a lasat complet satisfacuta, pentru ca am adorat-o pe Lexi de la primul citat in care apare, si pentru ca lupta cu partea intunecata a lui Stefan.

Ceva ce este de asemenea nou, este faptul ca Stefan isi da seama ca nu a iubit-o pe Katherine, si ajunge sa se indragosteasca cu adevarat de o fata pe nume Callie, fiica posibilului calau al lui Damon.


In concluzie, acestei secunde parti ii acord nota maxima, atat pentru cele spuse mai sus, cat si pentru faptul ca ador modul in care este scrisa.

NOTA: 5/5

0 comments: