Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Tuesday, September 11, 2012

Academia Vampirilor, de astazi 11 septembrie, impreuna cu BravoAcademia Vampirilor, volumul 1 din seria ACADEMIA VAMPIRILOR de RICHELLE MEAD - din 11 septembrie împreună cu revista Bravo.

Academia Sf. Vladimir nu este o școală ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în care moroii (vampiri vii și muritori) sunt educați în tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumătate oameni, jumătate vampiri) sunt antrenați să-i apere de atacurile sângeroase ale strigoilor (morți vii), cei mai înspăimântători și mai periculoși vampiri.

Rose Hathaway, o fată dhampir, se pregătește să devină gardă de corp pentru prietena ei cea mai bună, prințesa moroi Lissa Dragomir. Anternamentul pentru lupta cu strigoii este unul dur și epuizant, iar, pe lângă intrigile și comploturile din Academie, situația ei se complică din cauza unei idile tăinuite și interzise.
Având o legătură psihică ieșită din comun, cum nu s-a mai întâlnit de secole, cele două eroine încearcă să facă față amenințărilor...

Format: 10,5x17,5 cm
 Pagini: 383
 Preț: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO începând din 11 septembrie 2012)


0 comments: