Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Thursday, September 20, 2012

Litera - In curand


Farmece (Aripi #2) de Aprilynne Pike

„– Eu nu pot să dau buzna să‑mi declar intenţiile. Nu pot să te iau pe sus. Trebuie să aştept şi să sper că, într‑o zi, tu o să‑mi ceri asta.
– Şi dacă nu? întrebă Laurel, cu voce aproape şoptită.
– Atunci bănuiesc că voi aştepta toată viaţa.“
Au trecut șase luni de când Laurel a salvat tărâmul fermecat al zânelor. Acum, ea trebuie să-și petreacă vara acolo, pentru a-și dezvolta abilitățile de zână de toamnă. Dar familia ei umană și prietenii îi sunt încă în primejdie de moarte – iar intrarea în Avalon este mai vulnerabilă ca oricând. Va accepta oare Laurel ajutorul lui David, iubitul ei din lumea oamenilor, când va veni clipa să-și salveze prietena, sau se va întoarce către Tamani, înflăcăratul spirit al naturii care o iubește dintotdeauna?
„Surprizele și suspansul abundă în acest nou volum, așa că Farmece este și mai greu de lăsat din mână decât a fost Aripi. Laurel se transformă într-o tânără uimitoare. Conflictul din inima ei nu-i va mira pe cei care știu cum e să fii prins între două persoane pe care le iubești la fel de mult.“                                 
Bestseller internațional
Roman publicat în 30 de țări
Blestemul Lupilor (Umbra Noptii #2) de Andrea Cremer

Continuarea bestsellerului Umbra Noptii
Cand se trezeste in cartierul general al Cautatorilor, dusmanii ei dintotdeauna, Calla Tor este sigura ca zilele ii sunt numarate. Dar cautatorii ii fac o oferta care ii da sansa de a-si distruge fostii stapani si de a-si salva haita si partenerul, pe care a fost nevoita sa-i abandoneze. Merita oare Ren pretul libertatii ei? Ii va ramane Shay alaturi, orice s-ar intampla? Luandu-si soarta in propriile maini, Calla trebuie sa invete ce batalii merita purtate si prin cate incercari poate trece adevarata dragoste fara sa se stinga
Merita oare dragostea sacrificiul suprem ?
Raspunsul il vei gasi in ultima parte a trilogiei.

Tacere (Ingerul Noptii #3) de Becca Fitzpatrick

Când n-a mai rămas decât tăcerea, oare adevărul se va putea face, în sfârșit, auzit?
Într-o noapte rece de septembrie, Nora Grey se trezește singură în cimitirul din orașul ei, fără să știe cum a ajuns acolo sau de ce. Mai rău, descoperă că nu-și poate aminti nimic din ultimele cinci luni de viață. Se pare că e dată dispărută de săptămâni bune, iar familia și prietenii dau vina pe un răpitor misterios despre care, însă, nimeni nu are nici cel mai mic indiciu.
Odată întoarsă în siguranța casei sale, Nora încearcă să-și reia viața de zi cu zi. Merge la școală, își petrece timpul cu cea mai bună prietenă și încearcă să-l evite pe noul iubit al mamei sale, nimeni altul decât Hank Millar, tatăl dușmancei ei de moarte, Marcie.
Dar o voce interioară nu-i dă pace, îndemnând-o să-l caute pe cel vinovat de coșmarul pe care l-a trăit. Crâmpeie din trecut, cuvinte și imagini nepământene, fără nici o legătură cu traiul ei obișnuit, îi bântuie visele și îi dau stăruitorul sentiment că a pierdut o parte importantă din ea însăși.
Un șir de evenimente neprevăzute o aduce pe Nora față în față cu Jev, un străin frumos, cu ochii negri ca noaptea, care o înspăimântă și o atrage în același timp. El pare să aibă toate răspunsurile și … inima ei. Cu fiecare minut pe care îl petrece alături de tânăr, relația lor devine tot mai profundă, până când își ea dă seama că e pe cale să se îndrăgostească. Din nou.


2 comments:

Ale Criss said...

Cat de multe continuari!! :p

giorgiana said...

continuarea la Umbra noptii as cumpara-o, mi-a pacut mult primul volum...apropo, am primit azi cartea, e frumoasa, multumesc inca o data