Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Monday, September 3, 2012

Recenzie Jurnalele lui Stefan - NESATUL de L. J. Smith


Avand la baza serialul de televiziune de mare succes inspirat de seria de romane semnate de L.J. SmithJurnalele lui Stefan dezvaluie adevarul despre ceea ce s-a petrecut in realitate intre Stefan, Damon si Katherine... si cum a debutat triunghiul amoros din Jurnalele Vampirilor.
Dupa ce fratele sau il tradeaza la New Orleans, Stefan cauta un nou inceput in Manhattan. Jurand sa nu mai faca rau niciodata vreunei fiinte umane, el bantuie strazile New Yorkului, incercand sa dispara in haosul marelui oras. Dar tocmai cand crede ca a lasat trecutul in urma, Stefan descopera ca nu va putea niciodata scapa de fratele lui.
Caci Damon are planuri mari pentru fratii-vampiri Salvatore... fie ca-i sunt pe plac lui Stefan, fie ca nu. Impreuna, ei fac senzatie la New York. Cand ispravile lor ajung in paginile mondene ale ziarelor, un vechi dusman isi face aparitia: unul pornit sa se razbune.


PAREREA MEA

Seria asta este din ce in ce mai buna! Sincer!!! Si ma face sa o ador la fel de mult chiar ca pe seria principala! Adica, pe bune, aseara, in ciuda faptului ca muream de somn, si stiam cata munca ma asteapta a doua zi, si trebuia sa ma odihnesc, eu faceam ceva de genul asta: mai citeam un capitol, apoi, vechea si aproape nefolositoarea fraza:"Mai citesc un capitol, apoi ma bag la somn!". Da! Asa am facut. Pur si simplu  nu ma puteam desprinde de carte. Dumnezeule! Parca ar fi depins viata mea de cartea asta!!! 

Stiu, poate o sa ziceti ca exagerez, dar credeti-ma ca mi-a placut enorm, dar enorm de mult! Chiar si pe Damon (cui nu-i place de el!!! pe bune! ) l-am adorat! Cu tot cu jocurile lui, nevinovate sau nu.

Si, cel mai mult mi-a placut scena dupa cele doua nunti, cand fratii ajung "acasa". Foarte sangeroasa pentru gustul meu, insa... pfui... a fost unul din momentele culminante ale acestui volum. Iar Margaret... Margaret! Cine s-ar fi asteptat la asta?! Si dusmanul despre care se vorbeste in descrierea cartii... Insasi descendentul diavolului!

Ei, ce spuneti? V-am facut curiosi? Sper ca da, pentru ca pana acum, am fost foarte multumita de carte, si implicit, de serie. Indraznesc sa spun ca poate concura cu usurinta cu seria principala, cu toate ca actiunile de aici nu sunt atat de... fantastice, precum cele din Jurnalele Vampirilor.

P.S. : Intr-o urmatoare postare o sa va arat cum m-a ispirat sfarsitul acestui volum. O mica scriere :)

NOTA: 5/5

0 comments: