Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Tuesday, September 25, 2012

NOI PERICOLE ŞI TRĂDĂRI, VECHI SECRETE ŞI IUBIRI


DOAR CEI BUNI SPIONEAZĂ DE TINERI, volumul 4 din seria FETELE GALLAGHER de ALLY CARTER ─  din 2 octombrie împreună cu revista Bravo Girl.

Cammie este în vacanţă de iarnă la Londra, împreună cu Bex şi părinţii ei, în permanenţă păzită, şi nu se duce nicăierifără să fie urmărită. Dar profesorul ei de Operaţiuni sub Acoperire ─ acuzat de trădare şi devenit unul dintre cei mai căutaţi oameni de pe Pământ ─ reuşeşte să înşele vigilenţa celor care o supraveghează pe Cammie şi vorbeşte cu ea, cerându-i să „urmeze porumbeii”, iar pe urmă sare de pe Podul Turnului în Tamisa. Cammie nu înţelege de ce profesorul ei cel sexy odinioară pare că şi-a pierdut minţile, şi mai ales de ce după întâlnirea cu el este luată la întrebări de agenţii MI6. Grozavă vacanţă, nu?
Apoi Cammie se întoarce la şcoală, pentru a descoperi că şi securitatea colegiului a suferit mari modificări, şi că toate pasajele ei secrete sunt acum blocate, iar şcoala cea iubită pare mai degrabă o închisoare.  Acum lumea lui Cammie e întoarsă cu susul în jos şi ea nu mai ştie în cine să aibă încredere ─ prietene, profesori, colege. Iar pe măsură ce timpul se scurge şi pericolul creşte, Cammie devine sigură de un singur lucru ─ nu poate să stea cu braţele încrucişate şi să aştepte să fie salvată de ceilalţi. Trebuie să afle motivul pentru care Cercul (un grup terorist malefic, atât de secret încât prea puţini ştiu despre existenţa lui) continuă să fie pe urmele ei, şi trebuie să afle cât mai repede. Iar când Zach începe să-şi facă apariţia din ce în ce mai des, în locuri şi situaţii total neaşteptate, Cammie îşi dă seama că are într-adevăr nevoie urgentă de răspunsuri.
Căci, de data asta, miza n-o mai reprezintă doar inima ei, ci şi libertatea, prietenele şi familia sa.
Cartea are formatul 10,5×17,5 cm, 240 pagini şi preţul de 10,99 lei.

0 comments: