Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Tuesday, September 11, 2012

Cuvinte mici, vesti mari!


400 dintre cele mai bune titluri Nemira la jumatate de pret!


Clementin are 25 de ani si n-a citit pana acum nici o carte. I se par neinteresante. Intr-o buna zi,Clementin a fost rapit. De un mim. Acesta i-a oferit cinci sanse pentru a-l elibera. Clementin trebuie sa ghiceasca titlul cartii pe care o mimeaza rapitorul sau. Are la dispozitie sase ore, pentru fiecare roman. De fiecare data cand Clementin nu reuseste sa ghiceasca titlul unei carti, nemilosul mim il obliga sa citeasca, apoi il supune la un nou test.

Aveti la dispozitie sase ore pentru a ne lasa raspunsurile voastre, martea si vinerea, pe parcursul lunii septembrie. La expirarea timpului veti vedea raspunsul corect si cum s-a descurcat Clementin. Toti cei care dau raspunsul bun vor primi din partea noastra un premiu surpriza!
Vesti bune pentru cititorii Nemira: de astazi, libraria virtuala Nemira.ro este disponibila si in versiunea pentru terminale mobile. Versiunea de mobil a site-ului Nemira.ro face posibila vizualizarea acestuia in formatul perfect adaptat dimensiunilor ecranului telefonului mobil.
Vizitatorii mobi-site-ului Nemira.ro pot face comenzi direct de pe telefon sau pot rasfoi cartile preferate, cu ajutorul functiei de geolocatie, in cea mai apropiata librarie Nemira.

0 comments: