Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Friday, November 9, 2012

Nemira iti da verde la lectura


Iti era dor de vinerea verde?
Nemira iti da cele mai bune idei de pachete cadou pe care sa le oferi celor dragi de Craciun. Pregatirile sunt in toi, asa ca profita de reducerile noastre si intampina magia sarbatorilor.
In acest weekend iti oferim 38% reducere la pachetele de carti si o oferta variata, pentru cele mai exigente gusturi.
Nu rata saga Dune, cea mai vanduta serie S.F. din istorie si considerata de multi drept cea mai buna opera a genului, citeste despre asasinul Fitz Chivalry Farseer (Fitz) in trilogia Farseer. Prinde sipachetul Apocalipsa, cu o reducere speciala de 50%, daca vrei sa citesti scenarii apocaliptice



Nemira te invita sa combati astenia de toamna cu umor si rafinament!
Descopera minunata lume Bonton cu o reducere de 35% si vei invata cum sa intrebuintezi complimentele, care sunt jucariile preferate ale femeilor si care sunt cele mai bune raspunsuri pentru cele mai simple intrebari. Totul cu optimism sau pesimism, dupa caz.

Daca vrei sa citesti despre regulile pe care o lady sau un gentleman trebuie sa le cunoasca, despre stilul vestimentar sau despre diete sanatoase, vei gasi carti pe gustul tau in aceasta colectie.




Introduceti textul "noiembrie2012" in campul "COD PROMOTIE" din cosul dvs. de cumparaturi pentru a profita de REDUCEREA DE 50% la cartile Nemira achizitionate.

Daca sunteti nascuti in luna octombrie, profitati de ocazia oferita de Nemira pentru a primi reducerea de 50% la orice comanda de carti publicate in print de Editura Nemira.


Oferta este valabila pana la data de 12 noiembrie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere. Reducere se aplica doar cartilor publicate in print de Editura Nemira. Cumparaturile se fac doar de pe site-ul Nemira

4 comments:

alexa ioana said...

din pacate (sau din fericire, ca trebuie sa imi strang bani pentru alte carti)nu ma atrage oferta lor:D

Sabryy said...

Si eu voi zice pas...

Unknown said...

ofertele sunt bune,dar nu am un sfant....buzunarul meu plange...

Cristinab said...

au astept reducerile de Craciun!