Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Wednesday, November 21, 2012

Recenzie ECLIPSA (Amurg #3) de Stephenie Meyer


Eclipsa este a treia carte din seria AMURG in care se continua povestea adolescentei Bella Swan si a vampirului Edward Cullen de care e indragostita.
Prietenia Bellei cu varcolacul Jack nu este deloc pe placul lui Edward Cullen, dar primejdia in care se afla Bella, amenintata de Victoria si de vampirii nou-nascuti creati de aceasta, ii apropie pe Edward si pe Jack si duce chiar la o alianta intre vampiri si varcolaci.
Bella sufera neputand raspunde dragostei lui Jack, dar trebuie sa-si urmeze pasiunea, sa fie impreuna cu Edward oricat de mare ar fi pretul pe care trebuie sa-l plateasca. Pentru asta insa trebuie sa rupa legaturile cu lumea oamenilor, pas pentru care nu este inca pregatita.
Zbuciumul din inima Bellei, iubirea nemarginita a lui Edward si umanitatea varcolacului involbureaza de pasiune acest roman in care nu intamplator personajele se regasesc in trairile eroilor din La rascruce de vanturi.

PAREREA MEA

Deja ma simt ca si cum as fi vazut un cu totul alt film. Bine, nici chiar asa. Adica, ma simt ca si cum as fi citit cartea inainte sa vad filmul. Sunt din ce in ce mai prinsa in aceste carti, in fenomenul Twilight. Nu stiu daca prezenta poate fi numita recenzie, pentru ca, asa cum am mai spus, nu cred ca trebuie sa va mai introduc cartea. Majoritatea dintre voi o stiti, ati citit-o, si o iubiti.

Tot ce vreau sa va spun, e ca iubesc cartea, respectiv cartile din seria Twilight, la fel de mult cum iubesc si ecranizarile. Sentimentele pe care le incerci in timp ce citesti, sunt aproape supraomenesti. Pe de o parte, ai sentimentul acela de deja-vu ca stii ce o sa se intample, dar pe de alta parte, savurezi fiecare emotie pe care ti-o daruieste lectura. E ceva ce nu prea poti descrie in cuvinte, ai acea incredibila senzatie de implinire care te motiveaza sa continui sa citesti, sa continui cu visele tale, oricare ar fi ele.

Putine cuvinte, dar sper ca am atins esenta lor.

NOTA: 5+/5


0 comments: