Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Monday, November 12, 2012

Castigatori giveaway Casa Noptii


Hello dragilor! Ce faceti? Asteptati cu nerabdare castigatorii?!
Imi cer scuze ca am intarziat cu anuntarea lor, dar parca treburile prin casa nu se mai termina... Oh, si sa nu uit. Chiar daca nu v-am raspuns la commenturile pe care le-ati lasat, sa stiti ca sunt mereu pe faza sa le citesc, si sper ca in curand sa am mai mult timp sa va pot raspunde. Si va multumesc din suflet pentru urarile de casa noua. Chiar ma simt bine in ea :D

Acum, cu privire la concurs... am o mica... nu stiu cum sa-i zic... dezamagire?! Cand am intrat pe Rafflecopter sa aleg castigatorii, si cand am ajuns la partea cu verificatul intrarilor, am avut o surpriza neplacuta. Pur si simplu am fost multe intrari pe care nu le-am putut valida... Va rog din suflet, incercati ca la viitoarele concursuri, atunci cand completati intrarile, sa va asigurati ca followerii noi, subliniez noi, pe care ii aduceti, s-au abonat blogului. Si ca ati scris pe cine ati adus nou, ca ati dat like sau ca sunteti abonati prin GFC. Altfel voi fi nevoita, ca si acum, sa fiu pusa in situatia de a nu putea valida intrarile celor ce au castigat in mod normal. Va spun sincer, au fost 7 intrari pe care nu le-am putut valida, dintre care 3 ale aceleiasi persoane. Nu stiu de ce se intampla asta. Credeti ca intrarile nu se verifica? Ca pur si simplu aleg castigatorii, fie daca au indeplinit sau nu conditiile? Cred ca munca noastra, a tuturor bloggerilor, nu numai a mea, ar trebui cat de cat apreciata, si atunci cand este vreun concurs, sa respectati asta, si sa incercati sa fiti corecti. Pentru ca nu de putine ori, premiul este cumparat din bani proprii, ca in cazul de fata. Si nu vreau sa aud chestia cu "nu te obliga nimeni s-o faci". O fac din placere, pentru ca vreau sa va rasplatesc intr-un fel, si sa incurajez cititul. Oare chiar trebuie sa va injositi atat de mult incat sa trisati?! Sunt constienta ca poate pentru ce am scris mai sus sigur o sa-mi pierd din cititori/abonati, si imi asum tot ce am scris pana acum. Si inca un lucru. Au fost cateva persoane care mi-au trimis emailuri ca isi doresc foarte mult sa castige la acest concurs. Ba mai mult, mi-au scris chiar si ce pachet vor!!! Fratilor, nu suntem la piata, nu negociem, nu dam spagi. E un concurs! Va rog, nu mai trimiteti astfel de emailuri. Daca aveti noroc sa castigati, castigati, daca nu, nu. Data viitoare. Nu vreau sa va etichetez in vreun fel, dar va spun sincer ca m-am simtit prost, tot eu. E ca si cum as fi lasat impresia, la concursurile anterioare, ca am masluit castigatorii. Asa e? Impresia asta o aveti?! Si, fara sa vreti, incerc sa cred ca fara sa vreti, m-ati jignit. Pentru ca eu asta am inteles din chestia cu emailurile. Si tot pentru asta nici nu am vrut sa va raspund la ele. Daca este cineva care crede ca gandesc fara esenta, este liber sa-si exprime parerea. Poate chiar nu vad eu lucrurile corect. Dar, asa cum am mai spus, imi asum cuvintele de mai sus, si, in momentul de fata, pana la un argument contra bine intemeiat, imi pastrez parerea.

OK, cred ca v-am plictisit pana acum :D Dar na, trebuia sa ma descarc si eu :p Imi cer scuze pentru... primirea asta cam dura. Incercati sa nu ma judecati prea aspru.

Si... Catigatorii sunt...

Iulia Neagoe - Pachetul SEMNUL + TRADAREA
madi maria - Pachetul ALEASA + INFRUNTAREA
Simonik Simo - Pachetul OBSESIA + TENTATIA
Simona Bonnie Ithil - Pachetul FOCUL + IERTAREA

Dragelor, aveti 3 zile la dispozitie sa-mi comunicati pe adresa de e-mail, pe care o gasiti la pagina CONTACT, numele si adresa completa. Si in cazul in care vreuna din voi are deja cartile pe care le-a castigat, o rog sa ma anunte, poate reusim sa gasim vreo solutie.
Si, pentru ca tocmai ce-am fost sa-mi schimb buletinul, si astfel de chestii dureaza, o sa va rog sa asteptati doua saptamani, apoi imediat ce-mi iau noul buletin, o sa va trimit coletele. E OK? :D

8 comments:

alexa ioana said...

felicitari castigatoarelor!!
sa va bucurati de carti:)

cand am citit ca ai primit emailuri de la participanti am ramas foarte putin surprinsa, pentru ca stiu pana unde poate ajunge tupeul in ziua de azi! nu e corect deloc ce fac unii...

Bonnie Ithil said...

Multumesc mult de tot Maya! xoxo

Am trimis mail-ul :D

Unknown said...

ieiii, am castigat:X:X...o sa trimit si eu mail`ul... :*:*

Unknown said...

asa sunt unii, nu pune la suflet...continua cu ceea ce faci ca faci bine.... ce oameni:-j

Krisz said...

Nu cred ca exista concurs la care sa nu dau de cativa care nu au indeplinit intrarile, dar le-au bifat. Si-au riscat sansa lor la urma urmelor, mai ales cand erau potentiali castigatori. Asta cu trimis mail si specificat ce pachet isi doreste nu am mai auzit-o, cel putin la un concurs cu tragere la sorti, dar am mai patit la concursurile cu jurizare la sf mailului sa incerce sa ma influenteze si sa imi spuna cat si-ar dori sa castige, ca nu au castigat niciodata nimic etc..

Cristinab said...

foarte imaturi! doar la asta ma pot gandi.
mai devreme sau mai tarziu vor avea de infruntat rusinea si umilinta direct.
felicitari castigatoarelor si lectura placuta!

Sabryy said...

Si mie mi s-a intamplat, o tipa mi-a bagat ID-ul pe mess doar ca sa-mi povesteasca de toate concursurile la care a participat si nu a castigat...iar eu eram gen "nasol, dar de ce-mi spui mie asta?".
La un moment dat o sa-si dea seama ca nu le aduce nici un profit :)
Felicitari castigatorilor!

IRLover said...

Eu ce sa mai zic, primesc cred la fiecare concurs de pe blog pe care il organizez mesaje pe mess sau pe id-ul blogului de genul asta.Sper ca la un moment dat sa isi dea seama ca isi pierd timpul !