Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Tuesday, May 29, 2012

Primul meu concurs!!! ANGELOLOGIA de Danielle Trussoni

Primul lucru pe care tin sa-l mentionez, este ca multumesc din suflet librariei online Libris.ro pentru ca, desi sunt la inceput de drum cu acest blog, mi-a acordat acceptul pentru sponsorizarea prezentului concurs, lasandu-ma sa-mi aleg varianta dorita dintre toate titlurile de carti online.
MULTUMESC DIN SUFLET LIBRIS.RO!!!

E de la sine stiut ca acum putem comanda si carti in engleza de pe aceasta librarie online, avand la dispozitie 100.000 de titluri. Si stiti deja ca oferta lor de carti online este foarte bogata si variata.

Asa ca, acestea fiind spuse, sa incepem!
Premiul este o carte publicata la Editura Litera, si anume ANGELOLOGIA de Danielle Trussoni. Va intrebati de ce tocmai acesta carte? Pentru ca este un titlu interesant, pe care as vrea sa-l citesc (este pe lista mea de must-have), si care imi pare insuficient promovata.


Tot ce trebuie sa faceti, este sa completati Rafflecopter-ul de mai jos.


SUCCES!!!




„În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii.”
(Geneza, 6, 4)

Evangeline era o copilă atunci când tatăl ei a încredinţat-o măicuţelor de la mănăstirea St Rose. La douăzeci şi trei de ani, descoperirea unei scrisori din 1943 îi revelează tinerei o istorie secretă de acum o mie de ani, un străvechi conflict între Societatea Angelologilor şi nephilimi, descendenţii rezultaţi din împreunarea îngerilor cu oamenii.
Generaţii întregi de angelologi şi-au pus viaţa în slujba anihilării nephilimilor, iar misiunea lor, căreia Evangeline i-a fost de mult menită, o poartă din bucolica ei mănăstire în centrul opulenţei newyorkeze.
Angelologia, un roman care musteşte de istorie şi de personaje captivante, împleteşte tradiţia biblică, mitul orfic şi viziunea miltoniană a paradisului pierdut într-o poveste fascinantă, despre oameni obişnuiţi prinşi într-o luptă care va decide soarta omenirii.

O poveste de un fantastic sumbru. Intrigile pline de suspans şi scenele de luptă apocaliptice îi conferă o vigoare şi o vitalitate emoţionante.
– Publishers Weekly

Roman deopotrivă senzual şi intelectual, Angelologia este un thriller teribil de inteligent, mai degrabă în stilul lui Umberto Eco decât al lui Dan Brown, însă fără sentimentalismul confuz al elogiilor New Age sau al tratatelor catolice. (...) Pusă în scenă cu vivacitate, Angelologia este plină de imagini aproape cinematografice, are o eroină energică şi adaptabilă şi un personaj negativ de o cruzime elegantă. – The New York Times

Roman tradus în 31 de ţări


a Rafflecopter giveaway

16 comments:

Unknown said...

Frumos concursul, iar cartea e inetersanta. :) Succes tuturor!:)

Unknown said...

interesanta* :D

mayabijoux said...

mersi @Ramona. :*

Bonnie Ithil said...

Felicitari pentru concurs!!! Multumim pt concurs, chiar aveam cartea asta pe lista mea de cumparaturi, acum sper sa o castig :)). Succes tuturor!!!

giorgiana said...

mersi...si bafta cu blogul..sa-l faci mare

Alice said...

Felicitari pentru concurs >:D< Si la mai multe :*

Cristinab said...

maya, chiar ieri ma uitam pe un site de carti si am gasit-o. chiar mi-o doresc.
super concursul! felicitari pentru el!
multumim Libris!

Izabela said...

M-am inscris si eu! Felicitari pentru concurs si succes in continuare.

Sabrina said...

Interesant concursul, felicitari!

mayabijoux said...

Ma bucur din suflet ca va place cartea, ca sunteti interesati de ea. Nu mi-a fost greu s-o aleg, m-am gandit ca nu este suficient promovata, si plus ca imi place subiectul. Este pe lista mea de must-have!

black angel said...

Frumos concurs!!!
Ceva nou:)
Succes cu blog-ul;)

mayabijoux said...

@black angel, ai pus punctul pe i, chiar asta am vrut sa fie, ceva nou. multumesc pentru urare.

Simona said...

Felicitari pentru concurs! Nu stiam de carte dar pare foarte interesanta :D Frumoasa coperta. Succes tuturor >:D<

mayabijoux said...

Multumesc @Simona.

Geoo;x said...

Foarte interesanta cartea! Si imi place mult blog-ul tau! Succes tuturor!

Miha said...

super cartea! cat imi place coperta!!:X