Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Wednesday, November 28, 2012

It drives me crazy!!! #16

Castigatori concurs fulger


Update: Katherine a castigat pachetul 1, iar Izabela pachetul 2.

Dragilor, mai jos aveti lista participantilor. Un total de 34, din care 3, am fost nevoita ca sa-i descalific, pentru nu i-am putut gasi nici in lista GFC, si nici nu am gasit blogul meu in lista celor pe care le urmaresc. Cele 3 GFC-uri ingrosate sunt cele respective. Cele cu rosu sunt castigatoate.

P.S.: Din cauza ca am cautat GFC-urile respective am intarziat cu postarea. 

Aveti la dispozitie 3 zile, incepand de acum, sa-mi comunicati numele complet si adresa voastra, pe adresa de email aflata la pagina "Contact". FELICITARI!!!

1. GFC: Ramona Alexis
2. GFC: Alexa Ale
3. GFC:black angel
4. GFC:Katherine
5. GFC: furelise
6. GFC: jacqlineveve
7. GFC: Geoo
8. GFC: ramy
9. GFC: Theutza Theutza
10. GFC: ByBy
11. GFC: Christyna_BM
12. GFC: dya_dyana
13. GFC : Anca
14. GFC:Gheorghiev Alexandra
15. GFC: Ştefana Alexandra
16. GFC: Lexy L
17. GFC: Cristinna
18. GFC: sYmO
19. GFC: sabrina8_dulcik
20. GFC: Michikit
21. GFC: Dudus
22. GFC: ioana97
23. GFC: Lauraaaa
24. GFC: Raluca P.
25. GFC: bianca biuts
26. GFC: Allie
27. GFC: Izabela
28. GFC: Stan Dana
29. GFC : Alecsandra Alle
30. GFC: Cristina Borcan
31. GFC: Elena G
32. GFC: claudia_mami
33. GFG: Simona
34. GFC: giorgiana

Tuesday, November 27, 2012

Primele 100 de cuvinte... #39 EXPERIMENTUL ANGEL (Maximum Ride #1) de James Patterson


" Felicitari! Faptul ca citesti aceste randuri inseamna ca ai facut un pas urias spre supravietuirea pana la urmatoarea ta zi de nastere. Da, tu, de colo, care rasfoiesti aceste pagini. Nu pune cartea jos. Vorbesc cat se poate de serios... viata ta ar putea depinde de ea.
Asta-i povestea mea, povestea familiei mele, insa ar putea fi, la fel de bine, si povestea ta. Suntem cu totii bagati in chestia asta, crede-ma pe cuvant.

N-am mai facut niciodata ceva asemanator, asa ca am de gand sa-i dau drumul, iar tu ai sa incerci sa tii ritmul.

OK. Eu sunt Max. ... "


Recenzie/Review MESMERIZED by Julia Crane & Talia Jager


Seventeen-year-old succubus Lily Anderson can’t have a normal life: She isn't allowed a boyfriend, she has no friends, and school is just one mess-up after another.

Lily’s parents send her away to the prestigious Emerson Academy. It doesn’t appear to be any different from the others. That is, until she meets her roommate, Hannah, and a blue-eyed boy named Jake.

Lily makes an almost deadly mistake, and Jake has a mysterious past that has come back to haunt him. Together, they must go on the run from things neither of them understand in order to save the people they love—and each other. But, Jake’s foe is more dangerous than they realized, and it will take the help of friends and family to save the man Lily loves.

She must learn to use her powers for good before it’s too late.

MY OPINION

I received this book from author Julia Crane, in exchange for an honest review. Thank you Julia.

"Mesmerized" is the first book with succubus that I read. I can tell you that I liked even more than I expected. It was an easy reading, but sometimes, emotional, managing to snatch a few tears.

I liked that although Lily is condemned to a difficult life because of her condition, and seems to be resigned with this, meets Jake, a simple human, but special than everyone else. From this meeting, Lily's world is radically changing, and her love story with Jake, meets an unexpected obstacle.

I liked the book so much that I could not leave it. I was curious to see how it's all over, and I was happy with the ending, and the entire action. Just sometimes I would have liked that action be developed.
This, and that was over too quickly, are the weaknesses of the book, from my point of view. If you want a easy reading, but thrilling and exciting at the same time, I recommend you this book.

MY RATING: 4/5

***

PAREREA MEA

Am primit aceasta carte de la autoarea Julia Crane, in schimbul unei opinii sincere. Multumesc Julia.

"Mesmerized" este prima carte cu sucubi pe care o citesc. Pot sa va spun ca mi-a placut mult, chiar mai mult decat ma asteptam. A fost o lectura usoara, dar pe alocuri, emotionanta, reusind sa-mi smulga cateva lacrimi.

Mi-a placut ca, desi Lily este condamnata la o viata dificila din cauza conditiei ei de sucub, si pare sa se resemneze cu lucrul asta, il intalneste pe Jake, un simplu om, dar mai special decat toti ceilalti.

De la aceasta intalnire, lumea lui Lily se schimba radical, iar povestea ei de dragoste cu Jake, intalneste un obstacol neasteptat. 

Cartea mi-a placut atat de mult, incat nu m-am putut dezlipi de ea. Am fost curioasa sa vad cum se va termina totul, si am fost multumita de sfarsit, si de intreaga actiune. Doar pe alocuri mi-ar fi placut ca actiunea sa fie mai desfasurata.
Asta, si faptul ca s-a terminat prea repede, sunt punctele slabe ale cartii, din punctul meu de vedere.
Daca vreti o lectura usoara, dar palpitanta si emotionanta in acelasi timp, va recomand aceasta carte.

NOTA: 4/5

Cover reveal #75


Replica by Jenna Black


The Modnight Spell by Rhiannon Frater & Kody Boye


Concurs fulger


PACHET 1

PACHET 2


Dragilor, ce faceti? Vreti concurs?! :D
Mi-au mai ramas doua pachete Casa Noptii, adica pachetul 3 (vol.5+6) si pachetul 4 (vol.7+8), si m-am gandit sa va mai dau sansa. Mi-au ramas pentru ca una dintre castigatoare nu a trimis email, desi a avut timp destul, si celalalt pentru ca alta castigatoare citise deja cartile, si a fost dispusa sa le lase pentru altcineva care nu le-a citit, si ii multumesc pentru gestul frumos pe care l-a facut.

Deci, daca da, atunci doi castigatori pot avea pachetele de mai sus. Pana maine la ora 12:00 aveti timp sa va inscrieti, printr-un comantariu. Comentariu trebuie sa contina GFC-ul cu care ma urmariti, si ce pachet v-ati dori.
Castigatorii vor fi anuntati maine, pana in ora 17:00.


***

In alta oridine de idei, coletele pentru Bonnie, mady si ioana alexandra, sunt pe drum, astazi le-am expediat. Sa va bucurati de carti!

Saturday, November 24, 2012

Primele 100 de cuvinte... #38 MESMERIZED by Julia Crane & Talia Jager


How could my parents send me away to a boarding school?

Lily stared up through the car window at the massive brick building. The perfectly manicured lawns and winding stone pathways made her want to scream. She was sick of switching schools. Emerson Academy would be the second one this school year, and it was only November.

"We're here, Miss Lily." The driver turned and smiled. Hrold was a kindly, older gentleman who wore an awful chauffeur's cap and a navy blue coat that would look better suited on a Revolutionary War soldier. Lily had endured a thirty-minute car ride...

Recenzie ZORI DE ZI (Amurg #4) de Stephenie Meyer


In "Zori de zi" povestea celor doi indragostiti, Bella si Edward, merge mai departe !

Cand il iubesti pe cel ce te omoara, nu iti ramane nimic altceva de facut. Cum ai putea sa fugi, cum ai putea sa lupti, cand, facand asta, il poti rani pe cel iubit? Daca viata este singurul lucru pe care il poti da, cum ai putea sa nu ti-o dai? Mai ales, daca ar fi cineva pe care l-ai iubi cu adevarat !

Cand esti indragostita de un vampir, este in acelasi timp o fantezie si un cosmar, tesute intr-o realitate periculoasa pentru Bella Swan.

Impinsa intr-o directie de pasiunea intensa pentru Edward Cullen, si in alta de conexiunea profunda cu varcolacul Jacob Black, a indurat un an tumultuos de tentatii, pierderi si certuri pentru a ajunge la ultimul punct de intoarcere. Decizia iminenta de a se alatura intunecatei dar seducatoarei lumi a nemuririi, sau de a continua o viata normala de om, a devenit o amenintare de care se agata soarta celor doua triburi.

PAREREA MEA

Acum ca am terminat de citit toata seria "Amurg", desi nu am reusit sa citesc toate cartile inainte sa vad si ultimul film realizat dupa aceste minunate carti, am o stare de nostalgie. Si va anunt de pe acum ca aceasta recenzie mai mult ca sigur o sa cuprinda cuvinte adresata intregii serii. Nu as putea altfel sa demonstrez cat de legata ma simt de aceasta serie. Imi pare rau ca trebuie sa ma despart de lumea Bellei, de toate gandurile ei, de toate trairile ei, si mai ales, de povestea ei dragoste. 

Sa parcurg randurile fiecarei carti, a fost o experienta puternica si adorabila. Toate intamplarile si-au avut incununarea in acest ultim volum, care a fost apogeul intregii povesti. Acum realizez cu adevarat ceea ce a insemnat aceasta serie pentru cititorii din lumea intreaga, si la ce a condus ea. Singurul regret pe care il am, este ca nu am citit mai devreme aceasta serie. Am cumparat-o tarziu, si m-am apucat si mai tarziu de ea. 

Inca o data, ma repet, nu vreau sa spun aceleasi lucruri pe care probabil le-ati mai citit de "n" ori. Singurul lucru pe care vreau sa-l scot in evidenta, este regretul ca trebuie sa ma despart de lumea Bellei si a lui Edward.

"Zori de zi" a fost probabil cea mai frumoasa dintre toate cele 4 volume, continand o incarcatura enorma de sentimente frumoase. Este si volumul care a reusit sa-mi smulga cateva lacrimi, de nostalgie si din cauza amalgamului de sentimente puternice, dar si pentru ca am realizat ca in cuprinsul ei se regaseste sfarsitul unei lumi care a evadat din tipare, unei serii in jurul careia s-a creat atat de multa adoratie, incat cuvintele sunt prea putine sa poata descrie orice traire a fost nascuta cu ajutorul ei.

Sunt increzatoare ca putinele randuri pe care le-am scris, oglindesc si parerea majoritatii cititorilor, si desii nu am folosit cuvinte mari, am reusit sa va transmit o parte din trairile mele.

Cu scuzele de rigoare, ca poate ceea ce ati citit mai sus, nu poate fi incadrat in termenii unei recenzii, intorc pagina mai departe, fara sa existe vreo ezitare sau vreo exagerare atunci cand spun simplu, dar patrunzator, MULTUMESC STEPHENIE MEYER!

NOTA: 5+/5

Precomanda Leda - LA JUMATATEA DRUMULUI SPRE MORMANT (Vanatoare Nocturna #1) de Jeaniene Frost



Precomanda AICI

Thursday, November 22, 2012

Concursuri pe Bibliophile Mystery


Dragilor, stiu cat de mult va plac concursurile, asa ca va anunt despre 4 concursuri in desfasurare pe Bibliophile Mystery. Premiile nu sunt de neglijat, asa ca dati fuguta si inscrieti-va. Toate se termina la sfarsitul lunii.

Magie de doi bani, inscrierile AICI


Mostenirea, inscrierile AICI


Cincizeci de umbre descatusate, inscrierile AICI


Voucher in valoare de 40 de lei de libraria online Libris.ro, AICI



Precomanda Rao - NUMERE de Rachel Ward


Atunci când vezi numerele tuturor, viaţa nu este uşoară. Jem nu a ştiut întotdeauna ce înseamnă acele numere, însă acum patru ani, moartea mamei sale în urma unei supradoze de heroină a făcut ca totul să fie mai clar. Numărul pe care Jem îl vede atunci când priveşte pe cineva în ochi nu este nimic altceva decât data morţii acelei persoane. Nu e de mirare că Jem a dus o viaţă de izolare până să îl cunoască pe Spider, un băiat cu totul haotic, dar care e dispus să lupte pentru ea. În timpul unei excursii la Londra, Jem vede moartea în ochii unor turişti, chiar în acea zi. Groaza care o cuprinde odată cu această realizare o face să fugă cât mai departe de acel loc, însă decizia pripită îi propulsează atât pe ea, cât şi pe Spider în capul listei de suspecţi ai atacului terorist ce a urmat imediat. Un thriller de debut captivant, îndrăzneţ, cu un final complet imprevizibil.

Precomanda AICI

It drives me crazy #15

iPad Mini Giveaway - Ends 12/5 - Open Worldwide



iPad Mini Giveaway Event

Hosted by Mom Powered Media

I'm very happy because I'm a part of this awesome giveaway, and for I can give you a chance to win this great prize. So, simply, I wish you GOOD LUCK!

Please take a moment and visit our sponsors: Coupon Pro and Penny Auctions Canada!

Coupon Pro is your daily money-saving blog for the hottest freebies and coupons from top brands. We want to help you save the most on everyday items your family needs. Join us today!
Penny Auctions Canada is an online auction website that lets you buy awesome products for pennies!
 
The iPad Mini has a beautiful display, powerful A5 chip, FaceTime HD camera, iSight camera with 1080p HD video recording, ultrafast wireless, and over 275,000 apps ready to download from the App Store. The iPad mini is an iPad in every way, shape, and slightly smaller form. Easy for on the go with that same great Apple power punch!

Wednesday, November 21, 2012

Cover reveal #74


The Last Academy by Anne Applegate

Primele 100 de cuvinte... #37 ZORI DE ZI de Stephenie Meyer


" Avusesem mai mult decat suficiente experiente la limita mortii; nu e ceva cu care ajungi sa te obisnuiesti vreodata.

Totusi, mi se parea ciudat de inevitabil sa ma confrunt iar cu moartea. Ca si cum chiar mi-ar fi fost dat sa atrag nenorociri. Scapasem de atatea si atatea ori, dar napastele se tot tineau dupa mine.

Si totusi, de data asta era atat de diferit decat in alte randuri.

Poti sa fugi de cineva de care te temi, poti sa incerci sa lupti cu cineva pe care-l urasti. Toate reactiile mele erau atintite spre astfel de criminali - monstri, dusmani.

Cand... "


Recenzie ECLIPSA (Amurg #3) de Stephenie Meyer


Eclipsa este a treia carte din seria AMURG in care se continua povestea adolescentei Bella Swan si a vampirului Edward Cullen de care e indragostita.
Prietenia Bellei cu varcolacul Jack nu este deloc pe placul lui Edward Cullen, dar primejdia in care se afla Bella, amenintata de Victoria si de vampirii nou-nascuti creati de aceasta, ii apropie pe Edward si pe Jack si duce chiar la o alianta intre vampiri si varcolaci.
Bella sufera neputand raspunde dragostei lui Jack, dar trebuie sa-si urmeze pasiunea, sa fie impreuna cu Edward oricat de mare ar fi pretul pe care trebuie sa-l plateasca. Pentru asta insa trebuie sa rupa legaturile cu lumea oamenilor, pas pentru care nu este inca pregatita.
Zbuciumul din inima Bellei, iubirea nemarginita a lui Edward si umanitatea varcolacului involbureaza de pasiune acest roman in care nu intamplator personajele se regasesc in trairile eroilor din La rascruce de vanturi.

PAREREA MEA

Deja ma simt ca si cum as fi vazut un cu totul alt film. Bine, nici chiar asa. Adica, ma simt ca si cum as fi citit cartea inainte sa vad filmul. Sunt din ce in ce mai prinsa in aceste carti, in fenomenul Twilight. Nu stiu daca prezenta poate fi numita recenzie, pentru ca, asa cum am mai spus, nu cred ca trebuie sa va mai introduc cartea. Majoritatea dintre voi o stiti, ati citit-o, si o iubiti.

Tot ce vreau sa va spun, e ca iubesc cartea, respectiv cartile din seria Twilight, la fel de mult cum iubesc si ecranizarile. Sentimentele pe care le incerci in timp ce citesti, sunt aproape supraomenesti. Pe de o parte, ai sentimentul acela de deja-vu ca stii ce o sa se intample, dar pe de alta parte, savurezi fiecare emotie pe care ti-o daruieste lectura. E ceva ce nu prea poti descrie in cuvinte, ai acea incredibila senzatie de implinire care te motiveaza sa continui sa citesti, sa continui cu visele tale, oricare ar fi ele.

Putine cuvinte, dar sper ca am atins esenta lor.

NOTA: 5+/5


Avanpremiera BLACK FRIDAY !





Book Trailer Reveal: Opal by Jennifer L. Armentrout


OMG! O.M.G.!!! I LOVE IT!




No one is like Daemon Black.

When he set out to prove his feelings for me, he wasn’t fooling around. Doubting him isn’t something I’ll do again, and now that we’ve made it through the rough patches, well... There’s a lot of spontaneous combustion going on. 
But even he can’t protect his family from the danger of trying to free those they love.  
After everything, I’m no longer the same Katy. I’m different... And I’m not sure what that will mean in the end. When each step we take in discovering the truth puts us in the path of the secret organization responsible for torturing and testing hybrids, the more I realize there is no end to what I’m capable of. The death of someone close still lingers, help comes from the most unlikely source, and friends will become the deadliest of enemies, but we won’t turn back. Even if the outcome will shatter our worlds forever. 
Together we’re stronger... and they know it.


TÂRGUL DE CARTE GAUDEAMUS 2012



Friday, November 16, 2012

Beautiful Creatures Trailer #2

Vremea sfintelor bucurii




Ai verde la cumparaturi si transport gratuit!


E vineri, e verde si vine cu super promotii!
Ca sa poti sa te bucuri din plin de toate ofertele ce-ti stau la dispozitie, ai transport gratuit pe durata acestui weekend pentru toate comenzile cu o valoare de peste 100 ron.
Oferta este valabila pana la data de 19 noiembrie si se aplica doar comenzilor cu plata prin ramburs.



V-am spus vreodata ca promotia "Nascut in…" este preferata noastra? Ne bucuram de fiecare data cand le putem darui cititorilor nostri un cadou frumos.

Le spunem La multi ani! sarbatoritilor lunii noiembrie si ii invitam sa isi revendice cadoul de la Nemira!

Introduceti textul "noiembrie2012" in campul "COD PROMOTIE" din cosul dvs. de cumparaturi pentru a profita de reducerea de 50% la cartile Nemira achizitionate.
Oferta este valabila pana la data de 19 noiembrie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.


Cover reveal #73


Notes from Ghost Town by Kate Ellison


Insomnia (The Night Walkers #1) by J.R. Johansson


The Rules for Disappearing by Ashley Elston


Forever My Girl (The Beaumont Series #1) by Heidi McLaughlin



Dragoste şi aventură, sex şi dramă într-un thriller incendiar


LA JUMĂTATEA DRUMULUI SPRE MORMÂNT, volumul 1 din seria VÂNĂTOARE NOCTURNĂde Jeaniene Frost
Bestseller New York Times şi USA Today
AVERTISMENT: 18 +

La jumătatea drumului spre mormânt este primul volum din seria „Vânătoare nocturnă” de Jeaniene Frost –  şi este incredibil!
O fantezie urbană spectaculoasă, care preia tema vânătorii de vampiri abordată dintr-un unghi  inedit, cu propria ei mitologie vampirică  şi mult suspans.
Este povestea lui Cat –  dură şi violentă, şi totuşi vulnerabilă, iar uneori mai încăpăţânată decât ar trebui  –  şi a lui Bones –  vampirul blond cu accent britanic, irascibil şi sarcastic.
Cat este unul dintre cele mai interesante personaje din genul „vampir”, o combinaţie între Sookie Stackhouse şi Buffy. Pe jumătate vampir, născută dintr-o femeie umană violată de un vampir, ea îi vânează pe morţii vii încă de când a împlinit 16 ani şi mama ei i-a spus toată povestea sa, încurajând-o să-şi folosească abilităţile speciale pentru a-i distruge. Cat şi-a intrat în mână şi deja are la activ un număr frumuşel de vampiri omorâţi, când îl cunoaşte pe Bones, care, deşi el însuşi vampir, îi vânează pe cei asemenea lui. Până la Bones, lumea vampirilor are pentru Cat o singură culoare: neagră. Dar acum Bones îi dă peste cap tot universul.
După ce Cat încearcă să îl omoare, dar eşuează lamentabil, Bones face o înţelegere cu ea, şi o învaţă cum să lupte mai eficient şi să devină o momeală perfectă pentru a-şi atrage victimele. Dar pe parcursul lecţiilor, între cei doi se naşte o legătură mult mai profundă decât se aşteptaseră ei… (Rămâne să descopere cititorii toate întâmplările uluitoare ─ şi momentele fierbinţi ─ prin care trec cei doi!)
E o poveste care te captivează, cu personaje minunate şi bine conturate. Bones este pur şi simplu delicios, iar atracţia dintre cei doi –  de-a dreptul magnetică.
Clipe tensionate, pline de acţiune, care se întrepătrund cu momente romantice şi cu mult umor: dragoste, aventură şi dramă ─ iată o combinaţie captivantă şi total irezistibilă.
 „Jeaniene Frost e DINAMITĂ! La jumătatea drumului spre mormânt e întunecată, sexy şi supranaturală, o combinaţie stropită din plin cu umor. Îndrăzniţi să mă contraziceţi… şi Cat o să vă străpungă într-o clipă!” –  Cheyenne McCray
 „Combină o femeie pe jumătate om şi pe jumătate vampir, furioasă şi cu probleme de familie, cu un vampir străvechi şi sexy care are propria lui agendă de lucru, şi vei avea premisele unei serii incendiare.” – Romantic Times.
„Un thriller sexy, în ritm alert.” – Kathryn Smith
Pentru mai multe informaţii despre autoare şi cărţile ei, accesaţi:http://jeanienefrost.com/
Cartea are 480 de pagini, formatul 10,5×17,5 cm, coperta broşată, iar preţul de listă este 39,90 lei. La precomandă veţi beneficia de 25% reducere şi transport gratuit.
***
Titlul original al cartii este "Halfway to the Grave" si face parte din seria "Night Huntress", fiind primul volum. Acesta a fost publicat in 35 de editii, in tari precum Germania, Franta, Italia, Spania, Indonezia, Bulgaria, Turcia, Suedia, Portugalia si Cehia. 
In cadrul acestei serii au fost publicate 6 volume, pana acum fiind anuntate un numar de 9 volume. 
Punctajul general al cartii, pe Goodreads, este de 4,25, 50% dintre cei ce au citit-o, i-au acordat maximum de puncte, pe cand doar 1% au preferat sa nu-i dea mai mult de 1 punct.

Mai jos, aveti afisate copertile catorva din editiile publicate in alte tari.
GERMANIA

SUEDIA
                                                       

ITALIA

INDONEZIA

BULGARIA