Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Friday, April 20, 2012

Micutele mincinoase ascund mult mai multe secrete decat te-ai astepta! N-ai vrea sa le afli?

MICUTELE MINCINOASE SI SECRETELE LOR, patru carti in editie de buzunar distribuite incepand din data de 8 mai cu revista BRAVO

Fanii Sarei Shepard, autoare care ocupa locul 1 pe New York Times Bestseller List, se vor putea bucura in curand de o senzationala carte-bonus la celebra seria Micutele Mincinoase.

Volumul, a carui editie in limba romana va purta titlul MICUTELE MINCINOASE SI SECRETELE LOR, a fost recent publicat in Statele Unite (pe data de 3 ianuarie!) si deja a produs o adevarata valva in randul tinerilor cititori.

Subiectul este plasat in actiunea volumului 4 (Incredibil) si 5 (Imoral) din Micutele Mincinoase (un fel de volum 4½) si dezvaluie minciunile legate de anumite intamplari nefericite petrecute in timpul vacantei de iarna din penultimul an de liceu al celor patru fete, si tinute ascunse pana acum.

MICUTELE MINCINOASE SI SECRETELE LOR are insa marea calitate de a putea fi citit deopotriva si de cei familiarizati cu aceasta serie, dar si de cei care de-abia acum vor sa faca cunostinta cu personajele Sarei Shepard. Volumul este compus din patru parti distincte, ce se citesc ca o serie de micro-romane independente, fiecare relatand cate un secret al uneia dintre cele patru eroine indragite:

Partea 1. Secretul Hannei, distribuita cu revista Bravo din 8 mai 2012

Partea 2. Secretul lui Emily, distribuita cu revista Bravo din 22 mai 2012

Partea 3. Secretul Ariei, distribuita cu revista Bravo din 5 iunie 2012

Partea 4. Secretul lui Spencer, distribuita cu revista Bravo din 19 iunie 2012


Deci, nu ratati cele patru intalniri cu Hanna, Emily, Aria si Spencer, pe care Editura LEDA si revista Bravo vi le-au rezervat pentru lunile mai si iunie!

Seria Micutele Mincinoase a devenit o senzatie internationala odata cu aparitia romanelor si a serialului de televiziune, difuzat de ABC Family, iar drepturile de traducere au fost vandute in peste 30 de tari!

0 comments: