Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Wednesday, April 11, 2012

Ce mistere poate ascunde lumina lunii...?

UNEORI, SUB CLAR DE LUNA, Cartea a doua din seria Nu plange sub clar de luna de HEATHER DAVIS in curand la editura LEDA

Lumina lunii e periculoasa - alunga intimitatea intunericului si scoate la iveala lucruri care ar fi mai bine sa ramana ascunse...

Shelby este indragostita de misteriosul Austin Bridges al III-lea, pe care l-a cunoscut intr-o tabara de reeducare, cu o vara in urma.
Acum, ea invata la Academia Steinfelder, o severa scoala elvetiana pentru fete... ce poate fi mai rau de-atat? Cum nu mai are nici o veste de la iubitul ei, Shelby este ingrijorata - mai ales ca vede intr-un tabloid o fotografie in care el apare alaturi de printesa pop a Europei.
Dar Austin nu este doar fiul unui star rock, ci si un varcolac sexy, iar legatura lui cu Shelby este mult mai puternica decat banuieste ea.

In timp ce zilele se succed tot mai intunecate si se apropie vacanta, Austin  se strecoara la Steinfelder si ii dezvaluie lui Shelby adevaratul motiv pentru care s-a tinut doeparte in tot acest timp. Totodata, ea isi da seama brusc de faptul ca simturile i se ascut, ca duce dorul lunii pline si ca simte o foame ciudata. Prizoniera in scoala, din ce in ce mai constienta de pornirile ei ancestrale, isi da seama ca iubirea ei pentru Austin o va costa mai mult decat isi imaginase vreodata. 

Si, in curand, va fi noapte cu luna plina...

Pentru mai multe informatii despre autoare si cartile ei, puteti accesa site-ul http://heatherdavisbooks.wordpress.com 

Cartea va avea 160 de pagini, formatul 13x20 cm si va fi cartonata cu supracoperta.
Pretul de lista: 24,90 lei. La precomanda veti beneficia de reducerea de 25% si de transport gratuit.

2 comments:

Rose ღ said...

Abia astept sa apara! :X

mayabijoux said...

si eu la fel! am primul volum, asa ca sunt nerabdatoare sa vad ce se mai intampla cu Shelby!