Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Saturday, December 1, 2012

Neintelegeri?!


Dragii mei, la postarea cu concursul fulger, au existat niste neintelegeri, din partea unora dintre cititori.
In postare, am scris clar ca pana la ora 12:00 se pot face inscrierile, nu pana la ora 24:00. La ora 17:00, in aceeasi zi, aveam sa aleg castigatorii. Am fost insa ingaduitoare, si pana la ora la care am scris postarea, in jur de ora 17:00, am inclus si participantii care se inscrisesera pana la acea ora. Ceea ce m-a deranjat extrem de tare, e ca am impresia ca unii dintre voi cititi printre randuri, sau nu stiti sa faceti diferente dintre ora 12:00 si ora 24:00. Cum puteam sa postez castigatorii la ora 17:00, in aceeasi zi, ma repet, daca concursul se termina la ora 24:00?! De aceea am si ingrosat cu rosu ora limita, ca sa fiti atenti, sa va sara mai bine in ochi!

Rugamintea mea e, ca la urmatoarele concursuri, cand mai participati, cititi tot, si nu mai sariti ca de ce nu sunteti pe lista participantilor. Poate sunt dura, dar va rog atat sa faceti, fiti corecti si cititi tot, apoi sariti cu intrebari si altele. Si imi asum si faptul ca poate, in urma acestei postari, e posibil sa-mi pierd din abonati. Au fost participanti care au fost descalificati, dar nu au sarit in sus ca de ce. Au verificat, si au vazut am avut dreptate, si nu s-au suparat.


In alta ordine de idei, pachetele pentru Katherine si Izabela, nu cred ca le voi putea pune saptamana aceasta la posta. Sotul meu a suferit un accident de servici, si are nevoie de insotitor. De aceea si postarile o sa fie mai rare.

3 comments:

alexa ioana said...

imi pare foarte rau pentru sotul tau si sper sa se faca bine cat mai curand
multa sanatate!

mayabijoux said...

Multumesc mult @alexa ioana :*

Alexandra Ioana said...

sanatate pentru sotul tau si sa se faca bine,cat mai repede >:D<